Vakantiepark RCN Camping Zeewolde

Het vakantiepark RCN Camping Zeewolde ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand en jachthaven en is een gezinsvriendelijke camping. Het water van het zand- en grasstrand wordt geleidelijk aan dieper. Ideale vakantie voor ouders met kinderen. Vlakke weilanden met loofbomen omzoomd door waterlopen en deels doorkruist.

Voorbij een fietspad, een kleiner deel van het plein direct aan het strand. Gehecht aan de jachthaven. het strandpaviljoen heb je een mooi uitzicht op het Wolderwijd. De kampeerplaatsen liggen aan weerszijden van de dijk op kleine velden. De diverse sport- en spelvoorzieningen nodigen je uit tot ontspanning en inspanning. Voor ervaren en…

Rcn Vakantiepark Zeewolde

422,00 in stock
TradetrackerProducts anwbcamping.nl
Laatste update was op: augustus 12, 2021 6:48 am

Het vakantiepark ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand en jachthaven. Het water van het zand- en grasstrand wordt geleidelijk aan dieper. Vanuit het strandpaviljoen heb je een mooi uitzicht op het Wolderwijd. De kampeerplaatsen liggen aan weerszijden van de dijk op kleine velden. De diverse sport- en spelvoorzieningen nodigen je uit tot ontspanning en inspanning. Voor ervaren en...

Meer informatie over RCN Camping Zeewolde

Direct aan de groene oevers van de Veluweseen en voorzien van een eigen jachthaven, belooft de RCN Camping Zeewolde in het hart van Nederland een veelbewogen gezinsvakantie met uitbundige waterpret en idyllische boottochten. Het vakantiecomplex ligt midden in het moeras- en boslandschap van natuurgebied de Oostvaardersplassen, ideaal voor excursies te voet, per fiets of kajak.

Kamperen dicht bij de natuur met een zandstrand

De gezinsvriendelijke camping ligt tussen dichte bossen en bruisend water bij het rustige dorpje Zeewolde, te bereiken via een rustig wandel- en fietspad langs de oever van het meer. Gasten zijn dol op het eigen strand van de camping, waar de kleintjes in het zand kunnen graven en zandkastelen kunnen bouwen. Het kleine waterpark belooft nog meer zwemplezier. Met binnenzwembad. De RCN Camping Zeewolde maakt vooral indruk op gezinnen met een breed aanbod aan vrijetijdsprogramma’s voor kinderen.
Volg vrolijke danslessen, spannende speurtochten of het graven naar dinosaurusbotten in het fossielenveld bezoekers kunnen zich de hele dag vermaken en stoom afblazen. De plaatsen van ongeveer 100 vierkante meter op RCN Camping Zeewolde liggen verspreid over een vlak weidelandschap dat gedeeltelijk in de schaduw van bomen ligt. Kampeer vakantiegangers hebben op de basisplaatsen een eigen stroomaansluiting. De comfortplaatsen scoren hoog door hun ligging aan de natuurlijke oever. Op dit deel van het terrein kunnen reizigers zich ook verheugen op een eigen water- en rioleringsaansluiting. Er is ook een standruimte tot 150 vierkante meter voor grote caravans in de buurt van het meer. In het midden van het kampeerterrein bevinden zich in totaal drie sanitaire voorzieningen met standaarduitrusting, evenals speciale kindervoorzieningen en hondendouches. Er zijn ook ledigingsvoorzieningen voor cassettetoiletten. Iedereen die een boot heeft, kan er een ligplaats voor reserveren in de jachthaven.

Avontuur op het land en op het water

Voor actievelingen heeft RCN Camping Zeewolde beachvolleybalvelden in zacht zand en sportvelden voor tennis, voetbal en basketbal. Om het Wolderwijd meer te verkennen zijn er op het strand en in de haven windsurfplanken, kajaks en diverse boten te huur. Vissen is ook toegestaan ​​in geadverteerde oevergebieden. Knuffelen met pony’s, konijnen en geiten vinden hun gading in de kinderboerderij. Met de fiets, die te huur is bij RCN Camping Zeewolde, kun je verschillende routes maken door het natuurgebied Flevoland. Talrijke schaduwrijke paden leiden door het brede Horster wold met zijn deels eeuwenoude bomen van knoestige eiken, prachtige kastanjes en slanke populieren.

Pakketgrootte: 100 – 150 m²
Totale oppervlakte camping: 43 ha
Bedrijfstijd 2021: 26.03-01.11
Zwembad: ter plaatse
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: Overdag en ’s nachts altijd stil
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Locatie: prachtig gelegen
Dichtstbijzijnde centrum: Zeewolde (op 1,5 km)
Openbare halte: 1 km

 

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart