Vakantiepark Camping ’t Urkerbos

Vakantiepark Camping ’t Urkerbosfamilie gerund door familie, en biedt veel ruimte voor gezinnen met kinderen. Gezinsvriendelijke camping aan het IJsselmeer. Vlak weiland terrein in een groot bosrijk gebied. Verdeeld in standvelden door hoge bomen, hagen en struiken.

Vakantiepark 't Urkerbos

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 12, 2021 6:57 am

De rechthoekige camping met ruime zon- en schaduwplaatsen ligt aan de noordrand van het Urkerbos. Het terrein is verdeeld in diverse veldjes, omzoomd door bomen en struiken. De stacaravans liggen gescheiden van de toeristische plaatsen. Het zwembad ligt centraal. Naast de camping liggen sportterreinen. Gedurende het hoogseizoen is er elke woensdagmiddag een introductieles in duiken. Gasten...

Informatie over Vakantiepark ’t Urkerbos

Het ontspannende vakantiepark ’t Urkerbos ligt aan de schilderachtige kust van het IJsselmeer en nodigt uit tot ontspannen met zijn comfortabele inrichting. In combinatie met een kindvriendelijke sfeer en talrijke excursiebestemmingen kunt u hier een onvergetelijke familievakantie doorbrengen.

Gezinsvriendelijke camping aan het IJsselmeer

De grote camping strekt zich uit over 12 hectare en heeft 155 grotendeels verkavelde parkeerplaatsen voor vakantiegangers. Met een perceelgrootte tussen de 135 en 200 m² genieten bezoekers veel privacy. De uitgebreide faciliteiten van de hond vriendelijke camping zijn onder andere elektriciteit, verzorgd sanitair en wifi op delen van het terrein. Terwijl de grote speeltuin, paardrijlessen en diverse animatieprogramma’s erg populair zijn bij kinderen, is het bijbehorende buitenzwembad een populaire ontmoetingsplaats voor alle leeftijden.
Voor hapjes en drankjes kunt je terecht in de kiosk of culinair genieten in het restaurant van de camping. Door de nabijheid van de snelweg is Vakantiepark ’t Urkerbos goed bereikbaar, maar biedt toch nabijheid tot de natuur en een hoge mate van rust. Het vlakke terrein van de omgeving en het uitstekende netwerk van fietspaden zijn ideaal voor ontspannende natuurexcursies per tweewieler. U kunt ook een wandeling maken langs de dijk naar het op nog geen 3 km afstand gelegen dorp Urk met zijn imposante vuurtoren. Het landelijk bekende attractiepark Walibi ligt op slechts 43 km afstand en is ideaal voor een gezinsuitje.

Adres
Vakantiepark ’t Urkerbos
Vormtweg 9 8321 NC Urk Flevoland
Nederland

 

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart