Strandcamping Valkenisse Zeeland

Strandcamping Valkenisse in Zeeland is de camping voor het hele gezin, de kinderen en ook ouders zullen zich opperbest vermaken! Vlak weiland met enkele jonge loofbomen, door hagen en sierheesters verdeeld in stand gebieden. In het westen begrensd door een bos.

Strandcamping Valkenisse

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 7, 2021 10:50 am

De camping ligt op het eiland Walcheren, één duinklim verwijderd van het strand en nabij badplaats Zoutelande. De standplaatsen bevinden zich in een laan en op verschillende veldjes, omgeven door heggen. Een deel van de plaatsen heeft eigen sanitair. Er zijn verschillende faciliteiten zoals een binnen- en een grote buitenspeeltuin, dierenweide, brasserie en supermarkt. Tijdens de vakantie is er...

Perceelgrootte: 80 – 115 m²
Totale oppervlakte camping: 10 ha
Bedrijfstijd 2021: 26.03-02.11
Middagrust: 12.00 – 13.00 uur
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: Overdag en ’s nachts altijd stil
Hoogte boven zeeniveau: 5 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde centrum: Groot-Valkenisse (op 1,5 km)
Openbare halte: 1,5 km

Meer informatie over Strandcamping Valkenisse

Op strandcamping Valkenisse op het Nederlandse schiereiland Walcheren genieten gasten van een onvergetelijk verblijf direct aan zee. De grote binnen- en buitenspeeltuin en de talrijke sportfaciliteiten inspireren gezinnen. Er is ook een kinderboerderij met voor de afwisseling goedaardige dieren.

4-sterren camping met binnenspeeltuin en kinderboerderij

In het hart van de populaire vakantieregio Zeeland en direct aan een kilometers lang, zacht glooiend zandstrand, nodigt Strandcamping Valkenisse u uit voor een heerlijke vakantie in de frisse zeelucht. De gezellige parkeerplaatsen bevinden zich op enkele hectares goed onderhouden weiland. Ze zijn allemaal uitgerust met elektriciteit, zoetwater- en afvalwateraansluitingen en kabel-tv. De comfortplaatsen hebben ook een eigen badkamer. Dankzij de supermarkt op de camping kun je zelf ter plaatse boodschappen doen. Ook voor het ontbijt zitten ovenverse broodjes in het assortiment. De snackbar heeft patat, ijs, vleeskroketten en andere snacks om mee te nemen. Wie zich wil laten verwennen kan dat in brasserie “t Duinpannetje”.

Het vlakke, brede zandstrand voor de strandcamping

Valkenisse nodigt u uit om kastelen te bouwen en te spetteren. Gezinnen ontmoeten elkaar ook graag in de speeltuinen van de faciliteit. Als het weer niet meewerkt, kunnen de jongsten zich uitleven in de binnenspeeltuin. Hier duiken ze een kleurrijke ballenbak in en vermaken ze zich in de kruiptunnel en op de klimrekken. De vertrouwde alpaca’s, varkens en geiten zijn een magische attractie voor dierenliefhebbers. Een recreatieruimte voor tieners met air hockey, darts en andere attracties rondt het aanbod af.

 

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart