Strandcamping Groede Zeeland

Strandcamping Groede in Zeeland is een gezellige camping waar gezinnen met kinderen heerlijk kunnen genieten. Comfortabel, kind- en hondvriendelijk vakantiecomplex vlakbij zee, ideaal om te ontspannen en te fietsen. Vlak weiland aan de landzijde van de dijk. Verdeeld in velden van verschillende grootte en nissen voor stands door middelhoge tot hoge hagen en loofbomen. Aan een kant begrensd door een visvijver. Aangrenzend ligt het speel- en informatiepark ‘Groede Podium’.

Strandcamping Groede

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 8, 2021 6:45 am

De strandcamping ligt achter de duinen en grenst aan natuur- en recreatiegebied de Groese Polders. De staanplaatsen bevinden zich op verschillende veldjes, omgeven door groen. Op enkele kampeervelden zijn speeltoestellen of is er viswater. De camping is geschikt voor gezinnen. Het strand is direct bereikbaar via een duinovergang. Nabij de camping is een kleine survivalbaan in het speel- en...

Pakketgrootte: 80 – 180 m²
Totale oppervlakte camping: 30 ha
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 1 m
Overnachtingsplaatsen buiten: beschikbaar
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Locatie: prachtig gelegen
Dichtstbijzijnde centrum: Groede (3 km)
Openbare halte: 100 m

speciale aanbiedingen

Eén keer per week marktdag met wisselende thema’s (o.a. boeren- en vismarkten). Vuurtorentochten en begeleide kanotochten. Design bungalows op direct aan het strand, op 300 m afstand. Automatische cassette-legmachine. Laadstation voor elektrische auto’s.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart