Kennemer Duincamping Geversduin

De Kennemer Duincamping Geversduin is een natuurlijk ontworpen en ecologisch beheerde plek (inclusief natuurvoedingswinkel) in de duinen.
Uitgestrekt, zanderig terrein in het eikenbos. Stands deels gecombineerd in kleine groepen, deels in individuele nissen. Een ruimte voor kleine tenten, aparte ruimte voor gasten met honden. Omgeven door bos.

Kennemer Duincamping Geversduin

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 1, 2021 6:59 am

Bos en duin vormen op deze fraaie familiecamping het decor van de gevarieerd aangelegde toeristische staanplaatsen, die zich zowel op open velden als tussen struiken of onder bomen bevinden. De activiteiten zijn afgestemd op het ontdekken van de natuur. Er is een (biologische) minimarkt en eetcafé. In ca. 20 minuten fiets je naar het strand en de zee. Je kunt korting krijgen op de entree van...

Plaatsgrootte: 60 – 120 m²
Totale oppervlakte camping: 22 ha
Bedrijfstijd 2021: 12.03-31.10
Auto’s: parkeren is verplicht
Beheer: Milieugericht beheer
Hoogte boven zeeniveau: 10 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Aansluiting: camping vlakbij de snelweg
Dichtstbijzijnde centrum: Castricum (in 2 km)
Openbare halte: 150 m

Meer informatie over Kennemer Duincamping Geversduin

Kennemer Duincamping Geversduin ligt direct achter de duingordel van de Noord-Hollandse kust. Vakantiegangers die dicht bij de natuur staan, kunnen hier tijdens familievakanties of vakanties met hun trouwe viervoeters een allround ontspannende onderbreking van het dagelijkse leven doorbrengen.

Gezinsvriendelijke vakantie met hond aan de Noord-Hollandse kust

Kennemer Duincamping Geversduin ligt op steenworp afstand van het zandstrand. De mascotte Ullie Eule verwelkomt kinderen op de gezinsvriendelijke camping. Een kleurrijk animatieprogramma zorgt voor een goed humeur in het weekend en tijdens de vakanties. Ook op de speelplaatsen of bij een voetbaltoernooi is er geen verveling. Met het avonturenparcours kunnen kinderen zich verheugen op een bijzondere gelegenheid om de natuur met al hun zintuigen te ontdekken. Ook voor hondenbezitters is Castricum aan Zee een aantrekkelijke bestemming. Viervoeters kunnen in de winter de hele dag op het strand stoeien en in de zomermaanden ’s ochtends en’ s avonds zonder riem. De camping heeft aparte staanplaatsen voor vakanties met viervoeters en er zijn zelfs hondendouches.

Kamperen dicht bij de natuur direct achter de duinen

Kennemer Duincamping Geversduin is een aantrekkelijke bestemming voor natuurminnende vakantiegangers die met kinderen of hun trouwe viervoeter willen ontspannen en kamperen op een steenworp afstand van het mooie zandstrand. De camping ligt in de Noord-Hollandse gemeente Castricum aan de Nederlandse Noordzeekust. Kennemer Duincamping Geversduin scoort bij natuurliefhebbers met zijn ligging direct achter de uitgestrekte duinengordel. Een korte wandeling van ongeveer 3 km leidt door de duinen direct naar het zandstrand van Castricum aan Zee. Het centrum van Castricum is ook na 3 km te voet of met de openbare bus te bereiken. In Castricum zijn diverse winkels en een treinverbinding. Een uitstapje naar de hoofdstad Amsterdam is de moeite waard dankzij de korte treinreis van ongeveer 25 minuten. Tal van plaatsen op het terrein van Kennemer Duincamping Geversduin worden omzoomd door schaduwrijke bomen in de duinbossen, zodat vakantiegangers veel privacy hebben. Evenementen als het gezamenlijke Paasfeest met sport en spel voor jong en oud zijn gezellig. Tot de diensten van het plein behoren gratis WiFi, een wasserette en fietsverhuur. De vlakke paden van de Nederlandse kuststreek zijn ideaal voor fietstochten met kinderen. Kleinere aankopen kunt u doen in de minimarkt op de camping. Het restaurant op het plein biedt heerlijke alternatieven voor culinaire zelfvoorziening voor alle hoofdmaaltijden.

Zijn honden toegestaan op Camping Kennemer Duincamping Geversduin?

Ja, huisdieren zijn toegestaan ​​op de camping.

Is Camping Kennemer Duincamping Geversduin geschikt voor kinderen?

Ja, Kennemer Duincamping Geversduin biedt tal van activiteiten voor kinderen (animatie voor kinderen, kinderspeeltuin, waterspeeltuin).

Heeft Camping Kennemer Duincamping Geversduin een zwembad?

Nee, Kennemer Duincamping Geversduin heeft geen zwembad. Wel is er vlakbij de camping (2 km) een zwemgelegenheid.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart