Hotel Andromeda Samos Samos-Stad Griekenland

Hotel Andromeda Samos Samos-Stad in Griekenland is een prachtig hotel en is kindvriendelijk. Gezinnen met kinderen komen hier graag en vaak terug om een heerlijke en onbezorgde vakantie te vieren.  Het personeel is zeer behulpzaam en de kamers zijn schoon. Hotel Andromeda ligt op een heuvel in de prachtige baai van Samos-Stad. Het uitzicht is adembenemend!  Vanuit de hotelkamers heb je zicht op de baai. Andromeda ligt in een rustige omgeving, waardoor je heerlijk kunt genieten.

Neem een duik in het zwembad en maak gebruik van de zonnebedden. Via de tuin van het hotel kun je naar beneden wandelen waar ook zonnebedden op je staan te wachten en hier kan je een heerlijke duik nemen in zee. De prachtige omgeving heeft mooie wandelroutes en het gezellige centrum van Samos-Stad is op loopafstand. Hier kun je ’s avonds uitgaan en heerlijk eten bij een van de vele restaurants. Samos Stad is levendig, heeft veel winkels, restaurants en bars.

Afstand tot luchthaven is ongeveer 30 min

Hotel Andromeda

★★★★★
484,00  in stock
Sunweb.nl
as of november 23, 2021 8:03 am

Hotel Andromeda ligt op een heuvel in de baai van Samos-Stad. Hierdoor is het uitzicht vanuit de kamer prachtig. Het hotel ligt in een rustige omgeving, waardoor je heerlijk kunt relaxen aan het zwembad. Maar je ligt ook al snel op de nieuwe vlonder aan zee, omdat je via de mooie tuin hier zo naar toe kunt wandelen. De prachtige omgeving heeft veel te bieden en je kunt hier mooie wandelroutes...

 

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart