Europarcs Resort Poort Van Amsterdam

Europarcs Resort Poort Van Amsterdam is een prachtig resort dat vlakbij Amsterdam ligt. Deze accommodatie is zeer aan te raden voor gezinnen met kinderen, er is voor ieder wat wils. Op dit park is alles aanwezig om je te vermaken voor jong en oud.

Genieten van Zwemfaciliteiten op Europarcs Resort Poort Van Amsterdam kan hier met volle teugen. Het park beschikt over een binnenzwembad, zodat bij slecht weer toch heerlijk gezwommen kan worden en dat het hele jaar door. Het Europarcs Resort Poort Van Amsterdam is dichtbij het Markermeer, waar je aan het strandje heerlijk kunt relaxen en kunt ravotten met de kinderen. Ook kan er een duik genomen worden in het Markermeer evenals bootje varen en diverse andere watersporten.

Op de camping Europarcs Resort Poort Van Amsterdam zijn er tijdens de schoolvakanties diverse activiteiten voor de kinderen, de medewerkers doen dit met veel passie en willen het de kinderen prima naar de zin maken. Zo zijn er programma’s om te knutselen, is er een minigolfbaan  en een mooie speeltuin. Huur eens een fiets en ga erop uit, de omgeving is prachtig en makkelijk per fiets te verkennen.

De omgeving van Allcamps Europarcs Resort Poort Van Amsterdam biedt vele mogelijkheden. Midden in de natuur, op slechts een paar meter van het Markermeer. Je kunt hier met volle teugen genieten van de rust en ruimte die het Hollandse landschap te bieden heeft. Heb je zin in een dagje erop uit met het hele gezin, dan ben je in 15 minuten in Amsterdam voor een museumbezoekje of een uitgebreid dagje winkelen. Ook kun je een leuke rondvaart maken door de grachten van Amsterdam.

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

420,00 in stock
TradetrackerProducts bungalowspecials.nl
Laatste update was op: juli 12, 2021 6:52 am

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam, Uitdam (Noord-Holland)
Zeedijk 2
1154 PP   Uitdam
Nederland
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam ligt in Uitdam
en beschikt over 555 accommodaties.
EuroParcs Resort Poort van Amsterdam wordt beoordeeld met een: 7.7
en heeft een vanaf prijs van: € 336.85
Kenmerken:

Rust en ruimte
Landelijk
Rivieren / meren
Nabij manege
Nabij dierentuin
Nabij...

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart