Camping Zonneweelde Zeeland

Op Camping Zonneweelde in Zeeland beleef je veel speelplezier met het hele gezin. Het is een drukke camping met tal van spelletjes.

Vlak weiland, gescheiden door talrijke hagen en loofbomen van verschillende hoogtes. Aparte standplaatsen voor toeristen, waarvan sommige zelfs recenter zijn aangeplant.

Ardoer Camping Zonneweelde

140,00  in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 7, 2021 10:44 am

Deze familiecamping ligt op 800 m van het strand. De toeristische comfortplaatsen (+CAI) liggen gegroepeerd op autovrije veldjes met speelattributen, gescheiden van de vaste plaatsen. De camping biedt luxe chalets en glamping accommodaties. In het centrumgebouw bevinden zich o.a. de winkel, Italiaans restaurant met ruim terras en een unieke 250 m2 binnenspeeltuin met kinderbioscoop. In het...

Pakketgrootte: 100-135 m²
Totale oppervlakte camping: 10 ha
Bedrijfstijd 2021: het hele jaar geopend
Zwembad: ter plaatse
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 2 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde centrum: Nieuwvliet (in 2 km)
Openbare halte: 2 km

Meer informatie over Ardoer Camping Zonneweelde

Ardoer Camping Zonneweelde ligt niet ver van de Nederlandse Noordzeekust. De camping is niet alleen geschikt als startpunt voor excursies, maar maakt ook indruk met geweldige faciliteiten en vele aanbiedingen voor grote en kleine gasten.

Familiecamping met een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten

Het animatieprogramma is het grote hoogtepunt van Ardoer Camping Zonneweelde. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich hier verheugen op spannende dagen, evenals volwassen stellen en individuele reizigers. Naast een kinderspeeltuin heeft het complex een peuterbad en een groot zwembad dat uitnodigt tot zwemmen in de zomer. ’s Avonds zorgt de animatie voor afwisseling voor alle leeftijdsgroepen. Vakantiegangers vinden een manege in de buurt, waar pony ritjes voor kinderen worden aangeboden. Maar ook volwassen vakantiegangers leren de regio beter kennen tijdens begeleide ritten. Als alternatief kunt u een fiets lenen. Dit kan zelfs direct bij Ardoer Camping Zonneweelde.

Eersteklas uitrusting op de grote camping

Ardoer Camping Zonneweelde heeft tal van staanplaatsen, waarvan meer dan de helft ruim verkaveld. Op de camping zijn ook hutten, een tent en stacaravans te huur. De baan zelf ligt in het zuiden van Nederland bij de gemeente Nieuwvliet, die op ongeveer 2 km afstand ligt. De regio is zeer goed aangesloten op het autosnelweg- en landwegennet van Nederland en is daardoor goed te bereiken met de auto vanuit Duitsland. Vanaf hier is het slechts 1,5 km naar het pittoreske zandstrand langs de Noordzee, dat ideaal is als bestemming voor een kortere wandeling. De directe omgeving is extreem rustig, zodat de kampeerders ontspannende dagen en nachten op het platteland zullen doorbrengen. De faciliteiten van Ardoer Camping Zonneweelde zijn onder andere een eigen snackbar, een supermarkt en een restaurant. Bovendien kunnen vakantiegangers zich ’s ochtends verheugen op een broodbezorgservice. Wasmachines en wasdrogers zijn ook beschikbaar en het WLAN kan natuurlijk gratis worden gebruikt op het hele terrein. De sanitaire voorzieningen zijn allemaal in een moderne staat. Naast de douches met warm water zijn er ook individuele was cabines voor de gasten. Ook honden zijn welkom op Ardoer Camping Zonneweelde, tegen een kleine vergoeding per nacht voor de viervoeters.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart