Camping Zeebad Zeeland

Camping Zeebad in het zuiden van Zeeland tref je een gezellige familiecamping en hier kun je een zorgeloze vakantie vieren met kinderen. De camping ligt vlakbij de Belgische grens en dat is natuurlijk makkelijk om een extra uitstapje maken naar onze buren.De Belgische steden Brugge en Gent liggen op 1 uur rijden van de Camping. Vanaf de camping Zeeland is lopend het strand te bereiken, neem heerlijk een duik in de Noordzee of ga zwemmen bij het binnenzwembad van de camping, ook voor de kleintjes is er een apart zwembad.

‘Koos Kids Club’ is waar de kleintjes leuke spelletjes doen en kunnen knutselen en zo kunnen paps en mams ook genieten van de vakantie. Voor oudere kinderen organiseert het animatieteam dagelijks sportieve activiteiten zoals sporttoernooien. Het aangelegde sportveld is zeer geschikt voor diverse balspelen en wedstrijden,  mocht het minder weer zijn, dan is er ook een sporthal waar gebruik van gemaakt kan worden. Dus neem een bal en misschien wel je tennisspullen mee!

Na een lange dag pret moet er natuurlijk ook goed en lekker gegeten worden met de kinderen, dit kun je doen bij het eetcafé of bij de snackbar van de Camping.

Camping Zeebad is omgeven door strand, duin, zee, bos en gezellige pittoreske dorpjes, er is echt genoeg te doen. Maak mooie fietstochten of ga lekker uitwaaien tijdens een wandeling in de duinen. Het havenplaatsje Breskens ligt op 2,5 km van de camping, het visserijmuseum is echt een aanrader om te bezoeken met het gezin. Het Arsenaal in Vlissingen is ook de moeite waard, met de fast ferry bent je hier al in een 30 min.

Camping Zeebad

TradetrackerProducts allcamps.nl
Laatste update was op: juli 29, 2021 8:09 am

Camping bij , Zeeland in Nederland.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart