Camping Siblu camping de Oase

Camping Siblu Village De Oase is een groene familiecamping en geweldig voor kleine kinderen ,het ligt vlak bij de Noordzee aan de rand van Renesse op Schouwen-Duiveland in Zeeland. De kinderen kunnen er geweldig spelen in het grote klimkasteel en het animatieteam is enthousiast en maakt in de schoolvakanties een gezellig, sportief en spannend recreatieprogramma. Verse broodjes en andere boodschappen haal je bij de park supermarkt, alles lekker makkelijk binnen bereik.Genieten doe je aan het strand natuurlijk, heerlijk een duik in de Noordzee.

Er zijn diverse strandtenten waar je heerlijk kunt relaxen en lekker kunt eten en drinken. Vanaf je strandbedje of het terras kun je de surfers op zee gadeslaan en genieten van de rustige sfeer.

Er zijn diverse uitstapjes mogelijk die vlakbij Camping Siblu Village De Oase liggen. Zo kunnen er paarden en fietsen gehuurd worden, zijn er veel wandelroutes uitgezet en kun je met het hele gezin naar Deltapark Neeltje Jans en het leuke stadje Zierikzee. Het trampoline centrum Westerschouwen is ook superleuk voor de kinderen en natuurlijk pannenkoeken eten bij de Graanhalmmolen, dat is past echt vakantie vieren in eigen Land!

 

Hier moet even rekening mee gehouden worden: Siblu camping De Oase is een familiecamping en jongeren onder de 21 jaar die alleen of samen in een groep reizen worden hierdoor niet toegelaten

Siblu camping de Oase

496,00 in stock
TradetrackerProducts suncamp.nl
Laatste update was op: juli 30, 2021 6:31 am

Groene familiecamping in het mooie Zeeland
Siblu Village De Oase ligt vlak bij zee aan de rand van Renesse op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Het is een prachtige, groene familiecamping.
Gezellig en spannend recreatieprogramma
Je kunt geweldig spelen in het grote klimkasteel en het animatieteam is enthousiast en maakt in de schoolvakanties een gezellig, sportief en spannend...

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart