Camping Koornmolen

Camping Koornmolen in het Zuiden van Nederland is een luxe camping. De Koornmolen is gelegen in het midden van het natuur- en recreatiegebied de Rottemeren. Je kunt er een stacaravan huren en genieten van het natuurschoon en de omliggende steden zijn gemakkelijk te bezoeken.

Camping de Koornmolen is een gezellig en kindvriendelijk en beschikt over een overdekt zwembad, een glijbaan en een zwembadloper. Altijd een veilig gevoel als er op de kids gelet wordt tijdens het zwemmen, maar ook voor volwassenen is het een lekker gevoel. Tijdens het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen en kunnen de ouders ook van een onbezorgde vakantie genieten. In het hoogseizoen kan jong en oud veel plezier beleven in het zwembad, er wordt dan een aqua disco georganiseerd, lekker swingen in het water, hoe leuk is dat?!

Voor de allerkleinste is er een buitenbad met een diepte van 30 cm, ideaal om lekker te spartelen in het water, ook staan er ligbedden bij dit zwembad, waar je heerlijk de dag kunt doorbrengen en je kleine spruit goed in de gaten kunt houden. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van deze luxe camping. Een gezellig ervaren animatieteam voor kinderen verzorgt regelmatig de leukste activiteiten.

Op een huurfiets of je eigen fiets natuurlijk kun je de omgeving verkennen, een potje voetballen op het voetbalveld of laat de kinderen spelen in de speeltuin en laat ze lekker stoer doen op de skelter. De Taverne ’t Middelpunt biedt heerlijke warme snacks en verkoelende drankjes en is de plaats voor activiteiten zoals bingo- en klaverjasavonden, en ook themafeesten staan op het programma. De minishop verkoopt heerlijke koffie, ijs en speelgoed en voor warme broodjes en versgebakken brood ga je naar het bakkertje.

 

Deze campingvakantie zul je heerlijk genieten van al het natuurschoon. Recreatiegebied de Rottemeren is the place voor kanoërs, mountainbikers, skeeleraars, klimfanaten en zeilers. Ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Door de centrale ligging zijn de steden Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda en Delft heel goed bereikbaar. Je kunt hier naar hartenlust  winkelen, musea en dierentuinen bezoeken zoals Blijdorp of Sea Life Scheveningen.

 

Camping De Koornmolen

75,00 in stock
TradetrackerProducts dejongintra.nl
Laatste update was op: juli 15, 2021 6:49 am

Gezellige familiecamping in een mooi natuurgebied.

Camping Koornmolen

TradetrackerProducts allcamps.nl
Laatste update was op: juli 15, 2021 6:49 am

Camping bij , Zuid-Holland in Nederland.

Recreatiepark De Koornmolen

TradetrackerProducts anwbcamping.nl
Laatste update was op: juli 15, 2021 6:49 am

De camping maakt deel uit van een bungalowpark in het recreatiegebied Rottemeren, dicht bij de Zevenhuizerplas. De door begroeiing afgebakende staanplaatsen zijn afgescheiden van de bungalows. Campinggasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van de grote fitnessruimte in het hoofdgebouw. Dichtbij ligt viswater.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart