Camping Koningshof Rijnsburg

Camping Koningshof is een camping gelegen vlakbij de duinen en het strand van Katwijk. Het is er super voor de kids door de vele leuke voorzieningen. Naturalis in Leiden is erg leuk en leerzaam om te bezoeken, maar ook het pretpark Duinrell in Wassenaar is een super uitstapje en ligt vlakbij de Camping!

Op de camping zijn er binnen- en buiten zwembaden, met een glijbaan. Er is een indoor speeltuin, buiten staat een supergroot speelkussen en er is een piratenspeeltuin met uitkijktorens, ook zijn er diverse speeltoestellen waar je lekker kunt ravotten en kan er gevist worden. (vergeet je hengels niet mee te nemen!) Deze Camping Koningshof is ruim opgezet en er is voor ieder wat wils. Voor een lekker vers ontbijtje ga je naar de minimarkt, waar je heerlijke warme broodjes kunt kopen. Ook is er een groot assortiment aan souvenirs te koop.

Camping Koningshof is ideaal voor kinderen tot 10 jaar ideaal dus! Wil je erop uit en de omgeving verkennen dan heb je op 5 km afstand al het strand van Katwijk. Je kunt een fiets huren en door de bossen en de duinen mooie fietstochten maken.
Bij Taveerne Koningshof is het lekker eten en een leuke afsluiting van de dag!

 

Vakantiepark Koningshof

TradetrackerProducts allcamps.nl
Laatste update was op: juli 16, 2021 7:48 am

Camping bij Leiden, Zuid-Holland in Nederland.

Vakantiepark Koningshof

581,50 in stock
TradetrackerProducts anwbcamping.nl
Laatste update was op: juli 16, 2021 7:48 am

Op deze familiecamping liggen de meeste staanplaatsen op kleine veldjes. De receptie vind je in een glazen gebouw met o.a. een restaurant, een winkel en een snackbar. Terwijl je van een drankje geniet, spelen de kinderen in hetzelfde gebouw in de binnenspeeltuin. Naast het openlucht- en overdekte zwembad is er een overdekt kleuterbad met o.a. een glijbaan, klauterhellingen en waterspuitende...

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart