Camping Ginsterveld Zeeland

Uw kinderen vermaken zich uitstekend op Camping Ginsterveld in Zeeland.

Grote delen van de natuurlijke, bruisende camping.

Breed vertakt, vlak terrein met enkele grote open ruimtes die op sommige plaatsen door hoge hagen zijn gescheiden. Rijen loofbomen en een gracht bedekt met struiken kriskras door elkaar.

Ardoer Camping Ginsterveld

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 7, 2021 11:06 am

De kindvriendelijke familiecamping ligt in een groot natuurgebied, op de kop van Schouwen. De grotendeels door lage heggen afgebakende staanplaatsen bevinden zich op beschutte vlakke velden. Over het gehele terrein liggen meerdere kleine speeltuintjes. Het overdekte zwembad is voorzien van een 40 m lange glijbaan, een stoombad en whirlpool. Verder is er een speelbunker en een overdekte...

 

Meer informatie over Ardoer Camping Ginsterveld

Met het nabijgelegen zandstrand en de waterglijbaan in het binnenzwembad is Ardoer Camping Ginsterveld vooral populair bij waterratten. Ook zijn er tal van speelmogelijkheden voor kinderen op de camping, evenals een leuk animatieprogramma tijdens de zomervakantie. In de wellness-oase kunnen rustzoekers zichzelf trakteren op een welverdiende pauze. Recht voor de camping nodigt het natuurpark Westerschouwen uit tot lange wandel- en fietstochten.

4-sterren camping met binnenzwembad en tal van speeltuinen

Ongeveer 4 km ten noorden van Burgh-Haamstede nodigt Ardoer Camping Ginsterveld u uit voor een onbezorgde vakantie in het populaire Nederlandse vakantiegebied Zeeland. Op slechts ongeveer 2 km afstand ligt het prachtige zandstrand, dat uitnodigt tot spetteren en zandkastelen bouwen. De camping strekt zich uit over 14 hectare weiland en biedt 385 verkavelde parkeerplaatsen. Dankzij de gratis wifi blijven vakantiegangers tijdens hun verblijf verbonden met de buitenwereld. Ook de ontbijtservice wordt goed ontvangen: ’s ochtends zijn er ovenverse broodjes. De bistro is tijdens de lunch geopend en serveert heerlijke snacks. ’s Avonds biedt Giel’s Diner fastfood om mee te nemen. Dankzij het toegewijde animatieteam wordt elke dag op Ardoer Camping Ginsterveld een avontuur voor de allerkleinsten. Minidisco, sportwedstrijden en creatieve workshops zijn slechts enkele van de hoogtepunten. Verder scoort de camping met een ai trampoline, een kabelbaan, een overdekte zandspeeltuin en tal van andere speeltuinen en sportvelden. Gezinnen blazen zich graag uit in het overdekte zwembad, waar een 40 m lange glijbaan voor spanning zorgt. Daarnaast is er een buitenzwembad voor waterratten. Wie verlangt naar ontspanning kan zich terugtrekken in het stoombad. Er is ook een whirlpool in de wellness-oase.

Van de camping tot spannende excursiebestemmingen

Het nabijgelegen Natuurpark Westerschouwen is de perfecte bestemming om te wandelen en te fietsen. Het 330 hectare grote paradijs wordt gekenmerkt door koele bossen en een glooiend heuvellandschap. Uitgestrekte duinen vormen een leefgebied voor zeldzame dieren. Met kinderen is de reistijd van 40 minuten naar attractiepark Mini Mundi in Middelburg de moeite waard. Regionale bezienswaardigheden zoals het Stadhuis of Kasteel ter Hooge in Middelburg zijn te zien. Het bijbehorende fun park inspireert met een nostalgische draaimolen, een ballontoren en andere attracties. Voor cultuurliefhebbers is een wandeling door Burgh-Haamsteede de moeite waard. Kasteel Haamsteede, omgeven door een slotgracht, is een van de blikvangers. Het opmerkelijke complex is omgeven door een groot park dat uitnodigt tot het maken van lange wandelingen.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart