Camping Erkemederstrand Flevoland

Camping Erkemederstrand is gelegen aan een vlak weiland aan het Nuldernauw, een zijtak van het Markermeer, in tweeën gedeeld door een kanaal en een dijk met een openbaar fietspad. Gedeeld door rijen loofbomen. Een brede strook gras tussen het kanaal en de dijk. Staat voor toeristen aan de oostelijke rand van het plein en aan de oever. Er is ook de jeugd- en groepscamping.

Camping Erkemederstrand

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 11, 2021 4:10 am

Ruim opgezette camping met autovrije staanplaatsen. Iedere strand- en watersportliefhebber vindt hier een plek naar wens. Aan het water vind je velden met door heggetjes afgescheiden staanplaatsen. Binnendijks zijn de velden omzoomd door hagen. Hondenbezitters hebben hun eigen veldjes. Je hebt de keus uit een groot strand met veel recreatie en een intiem strandje tussen het riet. Surfers en...

Perceelgrootte: 120 – 140 m²
Totale oppervlakte camping: 35 ha
Bedrijfstijd 2021: 19.03-24.10
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Locatie: prachtig gelegen
Aansluiting: camping vlakbij de snelweg
Dichtstbijzijnde centrum: Zeewolde (7 km)
Openbare halte: 3 km

Meer informatie over Camping Erkemederstrand

Direct gelegen aan het langste strand van Flevoland is Camping Erkemeder strand een eldorado voor zwemmers. Op het eigen hondenstrand van de camping spetteren eigenaren van gezelschapsdieren met hun viervoeters. Het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsactiviteiten voor gezinnen omvat een grote speeltuin, trampolines, minigolf baan en de populaire kinderboerderij. Watersportliefhebbers maken gebruik van de eigen jachthaven met ruimte voor maar liefst 212 boten.

Camping Erkemederstrand met een ruim aanbod voor families en hondenbezitters

Camping Erkemederstrand is omgeven door vruchtbare poldergrond en ligt direct aan een zijtak van het Markermeer. Het 32 ​​hectare grote vlakke weidegebied wordt gescheiden door een pittoresk kanaal. Een deel van de 250 plaatsen die voorzien zijn van elektriciteit liggen direct aan het water. Wie op zoek is naar rust kiest graag de plekjes achter de dijk. Er is ook een speciaal gebied voor eigenaren van gezelschapsdieren, dat zich in de buurt van een omheind hondenuitlaatgebied bevindt. Viervoeters hebben ook de mogelijkheid om rond te rennen op het lange hondenstrand op de camping.

Extra voorzieningen van de huisdiervriendelijke Camping Erkemederstrand zijn onder andere een hondendouche en een bar. Hondenvoer, boodschappen en vele andere goederen kunnen worden gekocht in de Recra-supermarkt. Elke zaterdag in het hoogseizoen voorziet een visboer de vakantiegangers van verse zeevruchten. Op het 3 km langste strand van Flevolands spetteren gezinnen aan de zandkust van des Nuldernauw. Sportievelingen worden aangetrokken door de goed onderhouden speeltuinen en sportvelden. Ook is er een speelbos, midgetgolfbaan en trampolines. De kinderboerderij laat de ogen van dierenliefhebbers stralen. Camping Erkemeder strand is een populaire ontmoetingsplek voor zeilers. De eigen jachthaven van de camping biedt plaats aan maximaal 212 boten. Hobbykapiteins kunnen vanuit de jachthaven direct het Veluwemeer in of via een sluis in het Gooi of IJmeer. Ook is er de mogelijkheid om waterfietsen te huren op de camping.

Flevoland voor actieve mensen

Zoals in heel Nederland kunnen gasten in Flevoland een goed ontwikkeld netwerk van fietspaden verwachten. Dankzij het praktische verkeersknooppuntensysteem stellen actieve mensen hun eigen route samen. De tocht door het natuurpark Stille Kern is ongeveer 40 km lang en scoort met een bijna ongerept landschap. Het Horsterwold is ook ideaal om te fietsen en lange wandelingen te maken. Door het grootste loofbos van de Niederlange lopen talrijke paden. Met een beetje geluk kunnen wandelaars zelfs wilde paarden tegenkomen die in het wild leven. Actieve mensen maken op een heel bijzondere manier kennis met de natuur tijdens een kanotocht. Een uitstap tip voor gezinnen is het natuurgebied Harderbos, dat aantrekt met een 5 km lang avonturenparcours. Plezier is gegarandeerd op spannende stations zoals een wiebelbrug en op de uitkijktoren.

Adres:
Camping Erkemederstrand
Erkemederweg 79
3896 LB Zeewolde
Nederland

 

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart