Camping en Jachthaven Uitdam

Camping en Jachthaven Uitdam ligt vlakbij de hoofdstad Amsterdam en midden in de natuur aan de rand van het Markermeer. Ook Volendam ligt op steenworp afstand en is echt een plaatsje om te bezoeken en te genieten van al het schoon! De camping is onderdeel van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Het Resort heeft een overdekt zwembad en er is een prachtige jachthaven vlak in de buurt. Voor de kinderen is het een geweldige plek, zij kunnen kennis maken met de steden eromheen en de mooie natuur.  Maak bijvoorbeeld een mooie fietstocht en geniet van de natuur. Deze camping is centraal gelegen dus een prima bestemming om ook leuke uitstapjes te kunnen maken.

Camping en Jachthaven Uitdam is rijk aan dijken, water en ook ligt het eilandje Marken aan je voeten. Water staat centraal op de camping. De weg naar je kampeerplek leid je over de dijk en links en rechts kijk je over de mooie weilanden. Er kan heerlijk gezwommen worden in het Markermeer, maar ook kunnen er bootjes en waterfietsen gehuurd worden. Lekker vissen aan de rand het Markermeer is ook een mogelijkheid, dus neem je visuitrusting mee en wie weet vang jij de mooiste en grootste vissen!

Je kunt gebruikmaken van alle voorzieningen op het naastgelegen vakantiepark. Er kan heerlijk gegeten worden in het restaurant van de jachthaven of speel een potje minigolf. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuintjes, op het sportveld of op het springkussen. Het kampeerterrein beschikt natuurlijk wel over de sanitaire voorzieningen. Ook is er een klein strandje waar er heerlijk gespeeld kan worden.

Wat is er nu lekkerder dan je tentdoek openslaan en een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water? Dit is de ideale plek aan het Markermeer om dat te doen. De kampeerplekken liggen direct aan het water. En wat verder naar achteren bevinden zich de bungalows en chalets, ook daar is je uitzicht prima!

Camping en Jachthaven Uitdam

224,50 in stock
TradetrackerProducts suncamp.nl
Laatste update was op: juli 14, 2021 9:33 am

Ontdek de schoonheid van het Markermeer
Een vakantie midden in de natuur en aan de rand van het Markermeer. Maar toch ook niet ver van hoofdstad Amsterdam en het welbekende Volendam. Op Camping en Jachthaven Uitdam kampeer je op deze bijzondere locatie. De camping is onderdeel van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam en het water staat hier centraal. Niet alleen ligt het Markermeer aan je...

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart