Camping Duinoord aan Zee

Camping Duinoord aan Zee is een geweldige camping voor ouders met kinderen.

Huur moderne huuraccommodaties of ga rustiek kamperen. Ovaal weidegebied, mooi onderverdeeld door rijke beplanting. Omgeven door een bos en begroeide duinen.

Ardoer Camping Duinoord Aan Zee

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 7, 2021 11:41 am

Deze familiecamping hoort bij Landgoed Duinoord en ligt op slechts 2 minuten lopen van het brede Noordzee strand. Hier kun je kilometers lang wandelen om vervolgens door het bos en duin weer terug te keren. Op ca. 500 m afstand ligt het park Landgoed Duinoord met een aantal verhuuraccommodaties evenals een klein aantal kampeerplaatsen. Verschillende restaurants en een fietsverhuur zijn in de...

 

Perceelgrootte: 80 – 100 m²
Totale oppervlakte camping: 4,1 ha
Bedrijfstijd 2021: het hele jaar geopend
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 5 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde centrum: Burgh Haamstede (3 km)
Openbare halte: 1 km

Meer informatie over Ardoer Camping Duinoord aan Zee

Slechts een korte wandeling van een breed, fijn zandstrand, de Ardoer Camping Duinoord aan Zee in Nederland trekt zijn gasten. Stellen en gezinnen met kinderen en honden verheugen zich op talrijke staanplaatsen op een idyllische locatie.

Kindvriendelijke camping aan de Noordzee

Een Nederlands zuid strand met uitgestrekte duinen en schaduwrijke bossen: Aan de rand van het dorp Westen schouwen verwelkomt Ardoer Camping Duinoord aan Zee haar gasten. Het ovaalvormige weidegebied wordt omgeven door een diepgroen bos en begroeide duinen. Door middel van extensieve beplanting werd het gebied opgedeeld in 126 plaatsen voor vakantiegangers. De camping verwelkomt ook honden. Een uitnodigend zandstrand ligt op slechts twee minuten lopen van het plein. Hier kunnen gasten kilometers wandelen, door de duinen en de dichte bossen slenteren of de omgeving op de mountainbike verkennen. Watersportliefhebbers maken gebruik van de mogelijkheden om te zeilen en te duiken, terwijl de kleine kampeerders zich uitleven in het kinderbad. De vakantiegasten bezoeken ook het nabijgelegen klim bos Westen schouwen of rijden door de duinen. Naast verwarmd sanitair behoort ook een wasserette tot de voorzieningen op de camping. Op het hele terrein is gratis wifi beschikbaar voor alle gasten. De bakker zorgt voor een goed begin van de dag. Voor lunch of diner is het de moeite waard om een ​​van de restaurants in het dorp Westen schouwen te bezoeken. Wie liever zelf kookt, vindt direct op de camping een supermarkt waar boodschappen en kleine artikelen voor de dagelijkse behoefte worden aangeboden.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart