Camping De Zwinhoeve Zeeland

Camping De Zwinhoeve in Zeeland is het genieten voor ouders en kinderen. Goed georganiseerde camping aan zee. Vlak weiland, doorkruist door hagen, struiken en jonge bomen. Kleine vijver bij de ingang. Aan de landzijde van een hoge dijk. Geliefd door lange termijn kampeerders.

Ardoer Camping De Zwinhoeve

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 7, 2021 11:02 am

De langgerekte camping ligt direct achter de duinen en grenst aan natuurgebied Het Zwin. De toeristische staanplaatsen liggen op drie aparte velden zonder paden, verdeeld over het terrein. Rond de velden groeien struiken en bomen. In het hoogseizoen organiseert de camping allerlei activiteiten, zoals excursies naar Het Zwin, een rommelmarkt en disco- en dansavonden. Bolderkarren zijn te huur.

Pakketgrootte: 80 – 120 m²

Totale oppervlakte camping: 9 ha
Bedrijfstijd 2021: 26.03-07.11
Middagrust: 12:30 – 13:00 uur
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 1 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde stadscentrum: Retranchement (op 1 km)
Openbare halte: 7 km

 

Meer informatie over Ardoer Camping De Zwinhoeve

Gezinnen brengen een perfecte vakantie door in de frisse lucht op Ardoer Camping De Zwinhoeve. De camping heeft zich met zijn talrijke speelmogelijkheden aangepast aan de behoeften van de jongsten. Tijdens de vakanties is er een gevarieerd animatieprogramma op de speelplaats. Op een steenworp afstand van de goed onderhouden parkeerplaatsen nodigt een droomstrand u uit om af te koelen in de zee.

4-sterren camping direct aan het strand

Direct aan de kust ligt het rustige stadje Retranchement in de provincie Zeeland. Ongeveer 1 km ten noorden van het centrum ligt Ardoer Camping De Zwinhoeve in een uniek natuurparadijs in de directe omgeving van het strand. Het 9 hectare grote, vlakke weiland wordt gekenmerkt door hoge bomen en hagen. De camping wordt aan de ene kant begrensd door de zee en aan de andere kant door de dijk. De 25 parkeerplaatsen voor stacaravans zijn voorzien van stroom-, tv-, zoetwater- en afvalwateraansluitingen. In de zomer krijgen de gasten verse broodjes, snacks en heerlijk ijs in restaurant “Food & Drinks”. Pizza, steaks en zeevruchten zijn slechts enkele van de culinaire hoogtepunten van het familierestaurant Brasserie de Zwinhoeve. Hier kunnen gasten nieuwe energie opdoen na een onbezorgde dag op het strand, dat op slechts een steenworp afstand van de staanplaatsen ligt. De grote speeltuin is ook een populaire ontmoetingsplek. Een gigantisch springkasteel nodigt uit om te ravotten. De twee speeltuinen, waar glijbanen, klimrekken en schommels de kleintjes in verrukking brengen, bieden ook de mogelijkheid om dit te doen. Tijdens de vakanties vermaakt een toegewijd animatieteam de kinderen met spannende speurtochten, creatieve cursussen en sportieve activiteiten. Hondenbezitters zijn van harte welkom op Ardoer Camping Westhove. In het hoogseizoen van mei tot oktober zijn honden van 18.00 uur tot 10.00 uur geweldig op het strand. Buiten het seizoen mogen ze overdag zonder leiband lopen.

Excursies in de charmante omgeving

Het rustige stadje Retranchement verrast met tal van overblijfselen uit het verleden. Cultuurliefhebbers kunnen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de molen uit 1643, een van de oudste paalwoningen van het land. Het rode molenrad met een spanwijdte van 20 meter zie je al van verre. Nederland staat bekend als fietsland. In de directe omgeving van de camping loopt de 39 km lange Zwinroute door natuurgebied Het Zwin. Tijdens de reis kunnen zeldzame witte ooievaars en scholeksters opduiken. Gezinnen voelen zich aangetrokken tot avonturenpark Pierewiet in Nieuwvliet, op zo’n 10 km van de camping. Enorme springkastelen, klimrekken en een kartbaan zijn echte hoogtepunten voor de kleintjes. Ook de technische zolder, waar tal van workshops plaatsvinden, is populair bij de jongsten.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart