Camping Corfwater Petten

De vriendelijke Camping Corfwater in Petten is in de directe omgeving van het uitgestrekte zandstrand biedt pure ontspanning tussen de duinen.
In het duingebied in terrassen aangelegde weilanden, deels begrensd door manshoge grasmuren. Tussen de plaats en de duinen.

Camping Corfwater

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 1, 2021 6:48 am

De camping ligt aan de voet van de Hondsbossche Zeewering en vlakbij de duinen. Alle staanplaatsen zijn autovrij en afgebakend, maar bieden weinig privacy. Partytenten en huisdieren zijn niet toegestaan. De receptie biedt een broodservice aan en er zijn souvenirs te koop. De camping heeft zelf geen restaurant, maar op 200 m vind je een strandpaviljoen. Er is een recreatieruimte waar onder meer...

Plaatsgrootte: 80 – 110 m²
Totale oppervlakte camping: 5,5 ha
Bedrijfstijd 2021: 12.03-31.10
Auto’s: parkeren is verplicht
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 8 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde centrum: Petten (in 200 m)
Openbare halte: 300 m

Camping aan het strand aan de rand van de bekende Bollenstreek
Dicht bij de kaasmarkten, musea en galerieën in het kleine stadje Alkmaar
Speeltuin met piratenschip, speelkamer, fietsverhuur & watersport
Wat een absoluut prachtige en rustige plek om diep adem te halen. Lange dagen midden aan de Noord-Hollandse kust. Bossen, meren, zandduinen en tulpenvelden zijn gemakkelijk en gezinsvriendelijk te bereiken vanaf Camping Corfwater, vlakbij het dorp Petten, midden in het beroemde tulpenteeltgebied.

U kunt ter plaatse een fiets huren om bijvoorbeeld op zonnige lentedagen de kleurrijke tulpenvelden in de omgeving te verkennen.Ook voor rust (of actieve ) dagen in het water of in het zand door te brengen, en voor iedereen die graag wilde dieren observeert, ligt het 580 hectare grote natuurgebied Het Zwanenwater met zijn 70+ vogelsoorten direct naast de camping.

Camping Corfwater is omgeven door bos, met kilometerslange fietspaden die leiden door tulpenvelden, rond de nabijgelegen meren, door heidevelden en rond de vijvers en zandduinen van Het Zwanenwaters. Omdat dit een familiecamping is, zijn we er ook voor kleine kinderen, met een scheepsspeeltuin voor waaghalzen, zandbakken om te graven en een speelkamer met tafeltennis, tafelvoetbal en een dartbord, waar ze hun geluk kunnen beproeven (de kinderen doen gewoon niet geen zin om mee te doen, je kunt ook gewoon films kijken).

Daarnaast hebben kinderen bij ons hun eigen, heel schattig, sanitair, een deel van de verzorgde voorzieningen van de camping waar ook douches en toiletten voor volwassenen zijn, een wasserette en ruime afwasplekken.

 

Zijn honden toegestaan op Camping Corfwater?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan ​​op de camping.

Is Camping Corfwater geschikt voor kinderen?

Ja, Camping Corfwater heeft veel activiteiten voor kinderen (kinderspeeltuin).

Heeft Camping Corfwater een zwembad?

Nee, Camping Corfwater heeft geen zwembad. Wel is er vlakbij de camping (2 km) een zwemgelegenheid.

Wat kost een verblijf op Camping Corfwater?

De prijzen voor Camping Corfwater kunnen variëren afhankelijk van het verblijf (bijv. geselecteerde periode, personen). Als u uw reisdata invoert, kunt u de prijzen zien.

Is er gratis internet op Camping Corfwater?

Ja, er is wifi op het hele terrein.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart