Ardoer Camping Sint Maartenszee

Ardoer Camping Sint Maartenszee is een rustige en door een familie gerunde camping.
Vlak weiland, gescheiden door hoge rijen struiken en individuele loofbomen. Omgeven door hagen. Gracht aan de rand van het plein.

Ardoer Camping Sint Maartenszee

 in stock
Anwbcamping.nl
as of augustus 1, 2021 6:40 am

De groene camping ligt tegenover de duinen aan de andere kant van de kustweg. Het vierkante terrein bestaat uit langgerekte velden met daaromheen hoge hagen. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door lage hagen. Behalve in de speeltuin kunnen kinderen zich ook uitleven op een airtrampoline. Een bijzonder leuk aangelegde minigolfbaan ligt naast het restaurant. De zee en het strand zijn...

Plaatsgrootte: 75 – 110 m²
Totale oppervlakte camping: 5 ha
Bedrijfstijd 2021: 27.03-03.10
Achtergrondgeluid: ’s nachts stil
Hoogte boven zeeniveau: 1 m
Taal bij de receptie: Duits, Engels
Dichtstbijzijnde centrum: Sint Maartenszee (3 km)
Openbare halte: 100 m

Meer informatie over Ardoer Camping Sint Maartenszee

Op slechts 800 m van de zee nodigt camping Ardoer Camping Sint Maartenszee u uit voor een onvergetelijk verblijf in de frisse lucht. In de kinderclub leren de jongsten tijdens de feestdagen nieuwe vriendjes kennen met animatie. Ze maken ook graag gebruik van de liefdevol ingerichte speeltuin. Ook honden zijn van harte welkom op de camping in Noord-Holland.

Comfortabele camping vlakbij het strand met kidsclub

Wilt u zorgeloos genieten van een strandvakantie in Noord-Holland, dan bent u bij Ardoer Camping Sint Maartenszee aan het juiste adres. Gelegen op 3 km van het dorp Sint Maartenszee en op loopafstand van het strand, is de vlakke camping 5 hectare groot en wordt omgeven door een gracht. Door de unieke ligging aan de rand van de duinen is het er bijzonder rustig. De in totaal 300 percelen zijn omgeven door hagen en bomen. Camper bestuurders kijken uit naar een stroomaansluiting op alle plaatsen. Ook de comfortcategorie scoort met tv-, vers- en vuilwater aansluitingen. Omdat er een supermarkt op de camping is, kunnen koks gemakkelijk ter plaatse ingrediënten kopen. Fijnproevers voelen zich helemaal op hun gemak in restaurant Eeterij / Drinkerij / Duinerij. Het gezinsvriendelijke restaurant heeft een eigen kindermenu en een speelruimte. De kleintjes kunnen zich ook uitleven in de met natuurlijke materialen ontworpen speeltuin en de air trampoline. Tijdens de feestdagen beleven de jongsten spannende avonturen met de mascottes Noor, Floor en Noa. Het leuke animatieteam zorgt voor afwisseling met spelletjes, knutselworkshops en musicals. De mini golfbaan biedt plezier voor het hele gezin. De camping heeft ook een fietsverhuurservice. Er is keuze uit modellen voor kinderen en volwassenen en moderne e-bikes. De vriendelijke uitbaters verzamelen ook punten met een diervriendelijke sfeer. Zelfs in het hoogseizoen kunnen honden zich uitleven op het strand.

Ontdek de omgeving vanaf de camping

Op slechts een korte wandeling over een duinpad vanaf de camping, is het droomstrand van Sint Maartenszee ideaal voor een perfecte dag aan zee. Gezinnen verzamelen schelpen op het brede strand of koelen af ​​in de zacht glooiende zee. Dierenliefhebbers maken lange wandelingen met hun viervoeters. Met speelpark De Goudvis ligt een recreatie-eldorado zeer dicht bij de camping. Bij mooi weer kunnen de kleinste bezoekers zich uitleven op de 400 vierkante meter grote air trampoline. Met drie overdekte speelhallen is de avonturenwereld ook bij slecht weer een excursie tip. Dierenliefhebbers kunnen zich verheugen op een bezoek aan het vlinderpark in Vlindorado, dat op ongeveer 15 km van de camping ligt. Meer dan 1.000 kleurrijke vlinders bewonderen hier verbaasde bezoekers.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Vakantie met Kind
Logo
Shopping cart